AMP-چیست؟

AMP چیست؟

AMP-چیست؟

AMP (ای ام پی) که مخفف عبارت Accelerated Mobile Pages است، به گفته Google از سال 2016 در رتبه بندی سایت و سئو نیز دارای امتیاز می باشد.AMP برای افزایش لود (Load) سایت ها در تلفن های هوشمند معرفی شد.آمار ها نشان می دهد بیش از 43% از کاربران صفحاتی را که بیش از 3 الی 4 ثانیه طول می کشد را ترک می کنند، افزونه AMP زمان لود را بین 15 تا 85 درصد کاهش می دهد.AMP فریم ورکی برای ساخت سایت های موبایلی سریع تر است که در حال حاضر 44 درصد از سایت های ساخته شده را شامل می شود.

AMP چیست؟

AMP به معنای صفحات موبایلی پرشتاب است.امپ راه حلی برای سریع تر کردن سرعت بارگذاری صفحات در گوشی همراه است.AMP (ای ام پی) یک استاندارد برنامه نویسی است که در طراحی وب سایت ها استفاده می شود و نوع خلاصه شده ای از HTML است.

AMP(امپ) به تعریف ویکیپدیا:

“ AMP نام اختصاری Accelerated mobile pages، یک چارچوب HTML متن باز است که توسط پروژه منبع باز AMP ساخته شده است. AMP برای مرور وب سایت‌ها در تلفن همراه بهینه شده و هدف آن کمک به افزایش سرعت بارگیری صفحات وب است. این سرویس، برای اولین بار در سال 2016 با هدف بهبود تجربه کاربران در استفاده از صفحات وب، از طریق افزایش سرعت لود وب سایت در گوشی‌های تلفن همراه، معرفی شد. “

AMP Google چگونه کار می کند؟

AMP گوگل به این شکل کار می کند که کد هایی از وب سایت شما را که سرعت بارگذاری بالایی دارند و به اصطلاح سنگین هستند را در هنگام بارگذاری سایت در تلفن های همراه نادیده می گیرد و آن ها را لود نمی کند، بدین ترتیب سایت علاوه بر آنکه با سرعت بالاتری در تلفن های همراه لود می شوند، سازگاری بیشتری با تلفن های همراه نیز دارند.(البته این مسئله برای آن قسمت هایی است که 100% برای سایت مهم و ضروری نیستند.)

مزایای AMP چیست؟

1-بهبود سئو با AMP:

سایت هایی که از AMP استفاده می کنند هنگامی که جست و جو می شوند کنار نام آنها علامتی شبیه به رعد و برق می آید که آن ها را از سایت هایی که از AMP استفاده نمی کنند جدا و متمایز می کند به علاوه سرعت پیج را بالا می برد و سرعت نیز یک از فاکتور های سئو است.

2-افزایش مشاهده در موبایل:

گوگل نیز سایت هایی که از AMP استفاده می کنند را جزء نتایج ارگانیک دسته بندی می کند، و با علامت مخصوصی که به آنها می دهد باعث جلب توجه بیشتر می شود که همین مسئله میزان بازدید و CTR را افزایش میدهد.

3-نمایش در Carousel Google:

اگر شما از AMP استفاده کنید در برخی از جست و جو ها در Carousel

گوگل نمایش داده خواهد شد، کاروسل گوگل همان نتایجی هستند که به صورت اسلایدری همراه با عکس نشان داده می شوند.

4-سازگاری با نمایش تبلیغات:

فرض کنید که در گوشی موبایلتان وارد سایتی بشوید که تبلیغات زیادی دارد، نحوه نمایش آن ها به گونه ای باشد که شما از سایت لذت نبرید کار را برای شما سخت کند، AMP نمایش تبلیغات اضافی را به حداقل می رساند و اگر تبلیغاتی نمایش داده شوند نیز آن را با صفحه شما سازگار می کند.

5-سرعت بالای ارائه در موبایل:

AMP سرعت نمایش و بارگذاری محتواهای سایت شما را در گوشی های همراه افزایش می دهد و کار را برای کاربرانی که از طریق تلفن های همراه به سایت شما آمده اند را آسان تر می کند.

6-امکان ردیابی یا Tracking بازدید کننده ها:

استفاده از AMP ابزاری را در اختیار شما میگذارد تا با آن متوجه شوید کاربران چه زمانی را در سایت شما، در کدام صفحات سایت شما بوده اند.

چرا-باید-از-AMP-(امپ)-استفاده-کنیم؟

محدودیت های AMP چیست؟

همان طور که تا اینجا متوجه شدید AMP تکنولوژی برای افزایش سرعت سایت و خوانایی محتوای سایت است، اما همچنان تعدادی محدودیت در استفاده از این تکنولوژِی وجود دارد:

1-جاوا اسکریپت:

در این پلتفرم هیچ اسکریپتی به جزء اسکریپت های خود AMP قابل اجرا نیست.

2-Lazy load:

بارگذاری تصاویر به این شکل است که تا صفحه را پیمایش یا Scroll نکنید بارگذاری نشده و نشان داده نمی شوند.

3-CSS:

در AMP باید از یک نسخه ساده CSS استفاده کنید.

چرا باید از AMP (امپ) استفاده کنیم؟

اگر شما سایت های خبری دارید و یا سایت های آگهی و دایرکتوری خیلی مهم است که در نتایج گوگل در رتبه های بالا قرار بگیرید، یک از المان های رتبه بالا در گوگل و سئو نیز سرعت بالا است و این دقیقا کاری است که امپ می کند.

اضافه کردن AMP به وب سایت

1-استفاده از AMP در WordPress

در وردپرس شما می توانید برای فعال سازی امپ از 3 افزونه زیر نیز استفاده کنید:

-یوست (yoast)

-پلاگین yoast seo glue

-افزونه accelerated mobile pages

2-جوملا

شما به راحتی می توانید افزونه AMP مخصوص به جوملا را دانلود و نصب کنید.

3-AMP در دروپال

در قسمت install new module شما می توانید افزونه رسمی AMP در دروپال را نصب کنید.

تست AMP

برای تست امپ که در صفحات و سایت خود فعال کرده اید می توانید اکسنشن (Extension)AMP validator  برای مرورگر کروم را نصب کرده و تست های صفحات خود را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-2ویژن-1
دیجیتال_مارکتینگ

ویژن فروش

در مورد برند ها و مارک هایی از آن ها خریداری می کنید به خوبی فکر کنید، چرا این نام های تجاری را انتخاب می

بیشتر بخوانید »
گوگل-ادز-و-قوانین-آن2
دیجیتال_مارکتینگ

گوگل ادز و قوانین آن

گوگل ادز(google ADs) که در ابتدا با نام گوگل ادوردز(google AdWords) شناخته می شد، اکوسیستم یا پلتفرم سرویس تبلیغاتی شرکت گوگل است، که در آن

بیشتر بخوانید »