RFM-2

RFM چیست

RFM-2

RFM چیست

RFM یکی از مخفف هایی است که ممکن است در هنگام تحقیق در باره داده های مشتریان نیز به آن برخورد کنید.این عبارت مخفف عبارات: Recency, Frequency, Monetary Value است به معناهای: تکرار، فرکانس و ارزش پولی، تجزیه و تحلیل این نقاط می توانید ابعاد بیشتری از شناخت مشتریان شما را پدیدار کند.

آر اف ام در واقع یک استراتژی برای تجزیه و تحلیل میازن ازرش های مشتری است.

RFM که درواقع شامل: تجدید نظر کردن، میزان خریدات مشتریان و تعداد آن ها، ازش پولی مشتریان یعنی تعداد خریدان آن ها است.

از این آمار استراتژیک می توان برای برآورد میزان احتمالی خرید مشتری استفاده کرد.

RFM-1

 

تجزیه و تحلیل RFM چیست؟

تجزیه و تحلیل آر اف ام ارزیابی می کند که مشتریان چه مقدار خرید داشته اند، چه تعدا خرید داشته اندريال فراوانی مشتریان و ارزش پولی آنان را از بالاترین تا پایین ترین ارزش مشخص می کند، باعث می شود که بتوانیم تحلیل داشته باشیم و پیش بینی کنیم که کدام مشتریان امکان خرید دوباره از ما را دارند و به این ترتیب برای آن ها استراتژی تعریف کنیم.

تجزیه و تحلیل RFM ازیابی از هر مشتری مثلا 1 تا 10 می دهد که میزان ارزشمندی آن مخاطب را مشخص می کند، می توان از این آمار ها در CRM استفاده کرد تا رتبه هر مشتری را براساس خریداتش مشخص کرد و بعد آن ها را دسته بندی کرد.

تجزیه و تحلیل RFM در واقع ابزاری است که به شما این امکان را می دهد که چقدر از درآمد شما از مشتریان دائمی و وفادار شما در مقابل مشتریان جدید نیز بدست می آید و چه استراتژی هایی را می توانید به کار بگیرید تا بتوانید مشتریان را راضی تر کنید تا آنها به مشتریان هدف و همیشگی شما تبدیل شوند.

تجزیه و تحلیل RFM به شما کمک می کند تا مشترکات و تفاوتهایی را بین مشتریانی که خرید را تکرار می کنند و مشتریانی که به شما کمک نمی کنند یاد بگیرید که در تجربه مشتری شما چه شکافهایی وجود دارد ، بیابید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-2ویژن-1
دیجیتال_مارکتینگ

ویژن فروش

در مورد برند ها و مارک هایی از آن ها خریداری می کنید به خوبی فکر کنید، چرا این نام های تجاری را انتخاب می

بیشتر بخوانید »
گوگل-ادز-و-قوانین-آن2
دیجیتال_مارکتینگ

گوگل ادز و قوانین آن

گوگل ادز(google ADs) که در ابتدا با نام گوگل ادوردز(google AdWords) شناخته می شد، اکوسیستم یا پلتفرم سرویس تبلیغاتی شرکت گوگل است، که در آن

بیشتر بخوانید »